Ris & Ros

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Burger Boom har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Burger Boom i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte burgerboom.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Burger Boom påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Burger Boom forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Burger Boom eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Burger Boom kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Burger Boom påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Genialt - intet mindre 👆🏻
Skrevet af: Steffen Lange   |   
fredag, 27 april 2018 kl. 21:18
Fantastisk service, og lækker mad. Som altid :-)
Skrevet af: Mikkel Sejlund Lorentzen   |   
mandag, 2 april 2018 kl. 21:03
Super lækker burger. Fair pris. God service.
Skrevet af: Kim Nyegaard   |   
søndag, 11 februar 2018 kl. 22:02
Det var rigtigt fint :-)
Skrevet af: Fredrik Tingdal Wiehl   |   
søndag, 11 februar 2018 kl. 20:16
Ventetiden er meget kort, og betjeningen er venlig og imødekommende.
Skrevet af: Charlotte Jensen   |   
søndag, 4 februar 2018 kl. 22:05
Fantastisk burger..
Skrevet af: Niels k Madsen   |   
søndag, 28 januar 2018 kl. 08:59
Super lækker burger
Skrevet af: Jeanette Bach Larsen   |   
søndag, 21 januar 2018 kl. 22:22